Naar boven

Atelier Torino

(0)
Atelier Torino .

Atelier Torino kostuums en colberts bij A man with ZentsIn ons kleding aanbod van Atelier Torino vind je bij Zents Mannenmode kostuums en colberts in de standaard en grote maten met een stijlvolle uitstraling en een comfortabele pasvorm. Kostuums en colberts van Atelier torino zijn van hoogstaande kwaliteit.


Atelier Torino ook in grote maten bij Zents Mannenmode

Atelier Torino is een Duits confectiehuis dat al meer dan 100 jaar bestaat. De kostuums en colberts van Atelier Torino zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een Italiaanse flair en stijl.
De maten die Atelier Torino en Zents Mannenmode voeren
De maatvoering van Atelier Torino is ongelofelijk ruim en deze maten zijn bij Zents Mannenmode als specialist in grote maten zeer zeker te vinden.
Maatbalk:
44 t/m 74 - 22 t/m 37 – 88 t/m 134
Kostuums en Colberts van Atelier Torino blijven ongeacht de maat in de pasvorm perfect aansluiten.


Atelier Torino kostuums en colberts koop je bij Zents Mannenmode 

Atelier Torino verkopen wij nu nog niet online. Atelier Torino brengt twee keer per jaar een uitgebreide collectie kostuums en colberts uit waar wij Zents Mannenmode zorg voor dragen voor een diverse collectie in onze winkels.
Met Atelier Torino heb je altijd een goed passend colbert of kostuum voor iedere gelegenheid. Graag zien wij jou in één van onze Zents Mannenmode winkels

 Klik hier voor ons volledige merkenoverzicht.