Naar boven

Barts

(0)
Barts

Barts hoeden petten en mutsen een Nederlands merk 

Barts is van oorsprong een Nederlands merk, dat door Bart koene in 1986 oprichte. Tijdens zijn stage in Frankrijk nam hij achter de naaimachine plaats en ontwierp en maakte zijn eerste
zwemshorts.
In 1992 introduceerde hij in Nederland zijn merk Barts. Bart concentreerde zich op handgemaakte accessoires en naarmate het merk steeds succesvoller, hij breide zijn assortiment uit met sjaal en handschoenen. Ieder artikel werd met de hand vanuit het kleine kantoor in Amsterdam gemaakt en ontworpen in unieke vormen en kleuren. Barts is inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende producenten op het gebied van zomer en winter accessoires.


Hoeden en petten van Barts bij Zents Mannenmode

Hoeden, mutsen, caps en andere accessoires voor de man vind je bij Zents Mannenmode. Mannen dragen vaak iets op hun hoofd, tijdens het sporten, op weg naar je werk, voor de zon of je bad hair day.  Een hoofddeksel van Barts zorgt voor de nodige bescherming  voor de zon en in de winter voor de kou. Als het buiten warmer wordt, is een luchtige strohoed, of een katoenen pet van Barts zeer zeker te vinden bij Zents Mannenmode. Ok als het koud is vind je bij ons de collectie van Barts in de wollen beanie’s of een vilten hoed.


Accessoires van Barts bij A man with Zents

Natuurlijk vind je bij A man with Zents ook te gekke accessoires van Barts. Barts maakt leuke sportieve tassen, mooie sjaals in katoen en wol, tunnelsjaals, handschoenen ook voor sport, oorwarmers, mutsen en hoeden. We zien je graag in één van onze Zents Mannenmode winkels.

Klik hier voor ons volledige merkenoverzicht.