Naar boven
  • De beste service ontvang je bij Zents!
  • Specialist in grote maten

Brax

Brax

Brax broeken, jeans en Chino’s bij Zents Mannenmode

De broeken, jeans en chino van Brax hebben een perfecte pasvorm en zijn van hoge kwaliteit. De Brax broeken jeans en chino en zijn in meerdere modellen én kleuren beschikbaar. Sommige modellen zijn voor een causale gelegenheid, zoals een Brax jeans. Er zijn ook modellen die geschikt zijn voor zakelijke gelegenheden, zoals Brax pantalons. 

Brax is van oorsprong een Duits broekenmerk. Brax heeft ieder seizoen nieuwe modellen beschikbaar in nieuwe kleuren en aangepast op de trends. Naast de seizoen broeken heeft Brax ook basis modellen in de collectie. Brax heeft dit seizoen ook broeken en jeans in het materiaal high flex, katoen met elastan die de broeken en jeans zo meer draag comfort geven. Brax broeken, jeans en chino’s vindt u bij Zents in de maten 46 t/m 60 – 24 t/m 30 – 94 t/m 110.


Verschillende Brax collecties bij Zents Mannenmode

Brax heeft diverse soorten collecties, zoals de Brax Feel Good collectie en de sportieve collectie voor buitensporters die actief in de natuur bezig zijn: Brax Active . 
Brax maakt makkelijk te dragen broeken, jeans en chino’s voor het dagelijkse leven. De Brax broek kunt u  goed combineren met een overhemd, vest of trui van Baileys, Giordano, Olymp,

Brax bij Zents Mannenmode

De broeken van Brax zijn in beide Zents Mannenmode  winkels te verkrijgen. Graag zien we je in één van onze winkels.

 Klik hier voor ons volledige merkenoverzicht.