Naar boven

Butcher of Blue nieuw bij Zents

(1) (1 artikel)
Butcher of Blue
Sorteren

BUTCHER OF BLUE BIJ ZENTS MANNENMODE.

Butcher Of Blue – Een verhaal met een sterke visie.

Vanaf zomer 2021 verkopen wij in onze herenmode winkels – Wageningen – Renkum het mooi en verfrissend casual merk, Butcher Of Blue.

Butcher Of Blue is jong van geest met een sterk uitgesproken visie gebaseerd op Rock ”n Roll, vrijheid en bewust in het leven staan. De cirkel of life in positieve zin van deze gedachte.

Het verhaal van Butcher of Blue is simpel. 2 mannen al jaren bekend met elkaar in het modevak. Uit een gezamenlijke brainstorm is het concept van Butcher Of Blue ontstaan. Het concept gaf een visie en van daaruit een prachtig ontworpen collectie.

 
Butcher Of Blue – De Casual Collectie

Vrijheid Blijheid en doe maar eenvoudig dan doe je al gek genoeg dat straalt Butcher Of Blue uit in zijn mooie collectie waarbij innovatie en ambacht nog steeds samen hand in hand gaan.

Goed uitgewerkt en verfijnde stoffen met oog voor detail in de maak wijze van het product. De pasvorm ziet er over het algemeen relaxed uit en spreekt Butcher Of Blue een uitgebreide doelgroep aan. Soms kan eenvoud en oog voor detail juist bijzonder en opvallend zijn. Dat bewijst het logo dat bestaat uit een eenvoudig haakje.

 
Zents Mannenmode – Dealer van Butcher Of Blue.

Inmiddels heeft Butcher Of Blue al wat winkeliers aan de haak geslagen met zijn casual collectie en zo ook Zents Mannenmode. Onze herenmode winkels – Wageningen – Renkum, hebben nu een mooie collectie aan fijn piqué poloshirts in lekker zomerse pasteltinten zoals mintgroen, zalmroze en vanille. Verder hebben we sweaters, vesten en overhemden lange mouw in piqué gebreid. Lekker elastisch fantastisch dus.

Mocht u ook een artikel van Butcher Of Blue aan de haak willen slaan bij Zents Mannenmode, kom dan gewoon eens binnenwandelen en zult u merken dat de relaxte uitstraling van Butcher Of Blue ook aanwezig is in onze herenmode winkels – Wageningen – Renkum.

Mocht u nog meer relaxte merken aan de haak willen slaan, kijkt u dan ook eens naar Pierre Cardin met zijn Superflex Jeans of Olymp met zijn 100% katoenen en strijkvrije shirts. Hoe relaxed is dat!!

Daarnaast hebben we uiteraard in onze winkels nog veel meer andere merken en bij interesse klik dan hier voor onder andere N.Z.A., Gant, a Fish Named Fred en Hugo Boss.

Bestellen gaat eenvoudig en veilig
- Bestel je voor 12.00 uur, snelle verzending
- Bij besteding vanaf 50,- berekenen wij geen verzendkosten
- U kunt betalen met iDeal, Creditkaart
- Wij zij aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
- Gratis afhalen in de winkel en retouneren