Naar boven

Maerz

(0)
Maerz

 

Maerz pullovers in merino superwash bij Zents Mannenmode


Bijna 100 jaar Maerz

In 1920 richte het echtpaar wolfgang en Thea März de firma Maerz op in Munchen. Kwaliteit is vanaf het begin de rode draad geweest in hun onderneming. 
In deze tijd werd alles met de hand gebreid.


Maerz wordt gebreid in Europa

Tegenwoordig bestaat de maerz fabriek uit 390 weknemers, die nog steeds de kwaliteit hoog houden. Met passie wordt de Maerz collectie hier gebreid (nu met machines), en aan het kleinste detail wordt veel waarde gehecht. De merino wol komt voor het grootste gedeelte uit Australie. De garen leveranciers komen uit Europa.

Bij Zents Mannenmode verkopen wij de Merino Superwash van Maerz

In onze collectie hebben wij van Maerz, de pullover, de spencer, de colpullover en het vest met de Merino Superwash kwaliteit. in de maten 48 t/m 62.  In 1979 heeft Maerz de Merino wol Superwash voor het eerst geproduceerd.
Deze100% wollen  pullover, spencer, colpullover, of vest van Maerz kan op 30 graden met een wolwas programma in de wasmachine. Bij Zents Mannenmode zijn de Merino Superwash produkten van de frima Maerz een easy going artikel voor alle dag, met een gemakkelijke pasvorm 'classic fit'.

Maerz verkopen in één van onze Zents winkels Renkum (parkeren gratis) en Wageningen. Waar wij het Zents Team het gezellig vinden als je komt.

Klik hier voor ons volledige merkenoverzicht.