Naar boven

Mc Alson boxershorts

(0)
McAlson boxershorts

McAlson Boxershort bij A man with Zents

McAlson, the ultimate male comfort
 
De naam McAlson klinkt heel Schots, maar vergis je niet, maar McAlson die bekend staat om zijn kleurijke en comfortabele boxershorts is 100% Belgisch.
De naam van het merk wordt op zijn Engels uitgesproken, maar als je McAlson even op z'n Frans uitspreekt, dan zeg je Caleçon en betekent in het Frans... onderbroek, McAlson betekent als je het vertaalt ‘mijn onderbroeken’ (mes caleçons).

Kwaliteit is belangrijk

Er zijn een aantal punten waarop McAlson zich onderscheidt van de andere waardoor de boxershorts zo speciaal is. Voor McAlson komen comfort en kwaliteit op de eerste plaats, maar ook de keuze tussen het grote aantal kleuren en designs is uniek voor het merk.  In de boxershort zit een comfortsysteem, wat ervoor zorgt dat alles mooi op zijn plaats blijft zitten. Je kan het vergelijken met een slip in een boxershort. De stoffen van de McAlson boxershort  zijn 100% katoen, waardoor ze comfortabel aanvoelen. De boxershort  is aansluitend aan de benen, zo kan je McAlson boxershort onder iedere broek dragen.”

 De stoffen die McAlson gebruikt komen uit Portugal, Italië en België. McAlson hecht veel waarde aan kwaliteit en pasvorm. 

McAlson boxershorts bij Zents Mannenmode.

De McAlson, the ultimate male comfort is een wijde boxershort die aansluit aan de benen van 100% katoen en heeft gezellige prints.
Heb je een McAlson boxershort in hun bezit, dan wil je geen ander merk meer.
McAlson boxershorts zijn in beide Zents Mannenmode winkels Renkum en Wageningen te verkrijgen in de maten M tot XXL. Graag zien we je daar voor jouw McAlson boxershort.


Klik hier voor ons volledige merkenoverzicht.