Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • De beste service ontvang je bij Zents!
  • Specialist in grote maten

Stenströms

Stenströms

Stenströms bij A man with Zents

stenströms dassen
Stenströms shirts overhemen
Stenströms manchtetknopen
 
 

Stenströms is een merk met quality and knowledge with a century of heritage, zoals ze zelf zeggen.

Al een aantal jaar verkopen wij bij  Zents Mannenmode de prachtige overhemden van merk Stenströms met  stijl, kwaliteit en comfort in ieder detail. Dit is de eigenschap van het Zweedse merk Stenströms. Het Stenströms overhemd wordt al meer dan 100 jaar gemaakt.

Kleermaker August Stenströms.

In 1899 had Kleermaker August Stenströms in Helingborg zijn kleermakerij, hier maakte hij de mooiste overhemden met de mooiste stoffen. Iedere elegant geklede man wilde een Stenströms overhemd in deze tijd. Er was zoveel vraag dat een fabriek openen niet uitbleef, deze werd gebouwd in het hart van het Zweedse plaats Helingborg. In 1922 had August Stenströms zoveel aanvraag dat zijn fabriek uitgroeide tot Scandinavisch grootste overhemden fabriek.

Een Stenströms overhemd straalt elegantie en comfort jaar in jaar uit.

Vandaag de dag vind je Stenströms overhemden ver over de Zweedse landgrens. Stenströms overhemden worden nog altijd vervaardigd met de zelfde kwaliteit en oog voor detail, en nog steeds handmatig met veel zorg vervaardigd. Elk overhemd van  Stenströms onder gaat meer dan 60 aparte productie stappen. In de kraag zitten alleen al 25 stappen. Gedurende de 100 jaar is de fabriek qua productie aardig gemoderniseerd, maar de bepaalde specialistische onderdelen zoals boord, kraag en manchet worden het mooist door de menselijke hand. Iets waar een machine simpel weg niet tegen op kan. Alleen zo kan het bijzondere Stenströms overhemd tot stand komen.

Stenströms overhemden bij A man with Zents

De overhemden van het merk Stenströms verkopen wij in beide Zents winkels, graag zien wij u hiervoor in één van onze A man with Zents winkels in Renkum (parkeren gratis) en Wageningen.


Klik hier voor ons volledige merkenoverzicht.