Naar boven

Digel

(0)
Digel

Digel voor de echte zakenman


Digel kostuums en colberts bij A man with Zents. Het merk Digel is een Duits merk dat voortkomt uit een groot familiebedrijf. De collectie is niet alleen groot in het eigen land, maar ook internationaal is het zeer succesvol. Digel staat mooie kostuums en colberts met een hoogwaardige kwaliteit. Een Digel kostuum van 100% wol of wol-polyester zijn door het hoge draagcomfort onmisbaar voor de echte zakenman!


Digel Mix en Match kostuum ook voor grote maten bij Zents


De collectie van Digel  bestaat uit colberts, pantalons en gilets, die je qua maat met elkaar kan mixen. Met digel kan je goed gekleed voor de dag komen ook als je een grote maat nodig hebt. Mix en Match, op deze manier kan je je eigen kostuum samenstellen. Ieder kledingstuk is apart te bestellen, zo creëer je een kostuum die bij jou past.
De maten die Digel heeft zijn 44 t/m 64 – 23 t/m 36 – 94 t/m 114


Hoge kwaliteit kostuums


Digel besteedt bijzonder veel aandacht aan vervaardigen van de kostuums en colberts. Een Digel kostuum of colbert staat voor hoge kwaliteit. Digel heeft een kostuum ontwikkeld met een kreukherstellend vermogen handig voor de zakenman die veel op reis is. De productielijnen van Digel blijven binnen Europa, op deze manier kan Digel de kwaliteit nog beter waarborgen.

Kies je  voor een mooi Digel colbert combineer deze met een mooie pantalon of broek van Gardeur, Meyer. De kostuums van Digel hebben een regular fit.  Een kostuumof colbert van Digel die iets smaller valt? Naast de bestaande collectie heeft Digel ook een Move collectie met slanke kostuums en colberts. De verschillende Digel colberts zijn casual te dragen zijn. Draag dit Digel colbert met een mooi shirt van Olymp op een jeans of chino en je bent klaar voor je belangrijke afspraak!

Klik hier voor ons volledige merkenoverzicht.