Naar boven

Hestra

(7) (7 artikelen)
Hestra

Leren handschoenen voor de man uit Zweden

 
 
Hestra warme handschoenen van soepel leer

Hestra is een Familie bedrijf die sinds 1936 handschoenen vervaardigd van de hoogste kwaliteit. Het merk heeft zijn naam te danken aan het plaats Hestra waar de familie woont.
Hestra hecht veel waarde aan het vast houden van het vervaardigen van de Hestra handschoen op de 17de oude traditie van de Handschoenmakerij.

Leer is een natuur produkt.

Leer is een natuurlijk materiaal met isolerende en beschermende eigenschappen. Leer heeft een eigen strucktuur en ook onregelmatigheden . De handschoenen van Hestra worden gemaakt van Lamsleer, elandenleer en hertenleer .

Zorg voor het leer.

Vermijd warmte en regen. Het leer van de Hestra handschoenen worden niet gespoten maar anders gekleurd, dit houd in dat de handschoenen gevoelig zijn voor vocht en regen.
Als de Hestra handschoenen nat worden kan je deze het beste liggend laten drogen op een handdoek bij kamertemeratuur, leg je de handschoen van Hestra op de verwarming droogt het leer uit en word het hard. Zijn er na het nat worden van het leer donkere vlekken ontstaan op de handschoen van Hestra probeer deze dan voorzichtig weg te wrijven met een zachte doek samen met talkpoeder