Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • De beste service ontvang je bij Zents!
  • Specialist in grote maten

Secrid

Secrid made in Holland bij Zents Mannenmode


De Secrid producten worden ontworpen en geproduceerd in Nederland. Wat belangrijk is voor het merk Secrid is dat kwaliteit, arbeidsomstandigheden en de zorg voor het milieu goed geregeld zijn. Het hele productieproces wordt  zelf ontworpen. De Secrid portemonnees wordt in Nederland geproduceerd. Secrid maakt de portemonnees met leer van een modern lederatelier uit Schiedam. De werknemers van de sociale werkplaats in Leiden maken de Secridwallet. Het merk Secrid staat voor goede werkomstandigheden en producten van een hoge kwaliteit. Secrid geeft op al hun producten standaard twee jaar garantie.

Bescherm uw ID


De nieuwste generatie bankkaarten, creditcards en ID kaarten is uitgerust met RFID chips en antennes die draadloos communicatie mogelijk maken. (RFID = Radio Frequency Identification).
Dit biedt gebruiksgemak, maar introduceert ook nieuwe risico's. doordat RFID kaarten vanaf meters afstand kunnen worden geactiveerd, gescand en geskimd. Zodra RFID kaarten volledig in de alluminium Cardprotector geschoven zijn, is de draadloze communicatie geblokkeerd en zijn deze kaarten volledig beschermd. Wanneer je een RFID kaart 30mm uit het profiel schuift, is de draadloze verbinding welliswaar zwak, maar voldoende sterk voor communicatie op korte afstand. Op deze manier blijven uw privacy en geld op de best mogelijke manier beschermd.

De Secrid wallets modellen 


Secrid wallets zijn  portemonnees die net een beetje extra hebben. En dat beetje extra heeft de naam: Secrid Cardprotector. Dankzij een schuifsysteem kan met één simpele beweging de juiste kaart gevonden worden. Daarnaast beschermt de ultradunne aluminium Cardprotector bankpassen en creditcards niet alleen tegen buigen en breken, maar ook tegen het ongewenst uitlezen van RFID.

De miniwallet


De Miniwallet is mini. Hij past met gemak in broekzak of tas. Ondanks het kleine formaat biedt de portemonnee buitengewoon veel ruimte. in de Cardprotector passen maximaal vier tot zes kaarten. In het lederen binnenwerk van de Miniwallet is genoeg ruimte voor nog ongeveer vier extra kaarten, parpiergeld, visitekaartjes en eventueel wat muntgeld.

De Slimwallet 


De Slimwallet lijkt op de miniwallet, maar omdat deze geen druksluiting heeft, is hij nog platter. Perfect voor in een borstzak van een colbert van Vanguard, Carl Gross, Digel, CG, Digel,
Het lederen omhulsel van de Slimwallet is ruimer gesneden en biedt daarom, naast de Cardprotector, ook nog ruimte aan ongeveer zes extra kaarten, papiergeld en vistitekaartjes
.

De Twintwallet


De Twinwallet biedt dubbel zoveel ruimte als de Miniwallet. Dankzij twee Cardprotectors is er plaats voor maximaal acht tot twaalf kaarten. In het lederen binnenwerk van de Twinwallet is genoeg ruimte voor nog ongeveer vier extra kaarten, papiergeld, bonnetjes en visitekaartjes.

Secrid bij Zents Mannenmode


De Secridwallet is in één van onze Zents Mannenmode winkels Renkum (parkeren gratis) en Wageningen in de drie bovenstaande modellen te verkrijgen. we zien je graag in één van onze winkels.

Klik hier voor ons volledige merkenoverzicht.