Naar boven
  • De beste service ontvang je bij Zents!
  • Specialist in grote maten

Baileys

Baileys

Baileys ook in grote maten bij Zents Mannenmode

Het merk Baileys is Nederlands

Verweij Fashion is een Familiebedrijf opgericht in 1955. Vandaag de dag worden de collecties ontworpen en ontwikkeld in het hoofdkantoor in Amsterdam. De productie vind plaats in Europa en Azië. De top kwaliteit stoffen en garens worden gekozen uit de beste leveranciers over de hele wereld.


Baileys polo’s, pullovers, sweaters en vesten bij Zents Mannenmode

Baileys is een merk dat klassieke mannenkleding ontwerpt met een sportieve twist. Baileys biedt een uitgebreide kledinglijn met kledingitems die gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. De kleuren en pasvormen zijn zo op elkaar zijn afgestemd dat u een mooie match kunt maken door bijvoorbeeld een overhemd van Giordano, Olymp, Casa Moda en met broeken van Meyer, Gardeur en
Pierre Cardin. Door een breed pas bereik zijn de polo’s, pullovers, sweaters en vesten van Baileys geschikt voor vrijwel iedere man.


De kleding van Baileys heeft een goede pasvorm

Ben je op zoek naar een polo, pullover, sweater of vest van Baileys. Baileys verkopen we voor als nog niet online, we zien je graag in één van onze Zents mannenmode winkels in Renkum (parkeren gratis) en Wageningen.  De kleding van Baileys heeft een goede pasvorm en prettig draagcomfort. De stijl van Baileys kan je het beste omschrijven als een combinatie van netjes, klassiek en een tikkeltje sportief.
Het Nederlandse merk Baileys maakt mooie polo's, truien, sweaters en vesten van 100% katoen. Bij Zents Mannenmode vind je de collectie van Baileys in de maten M t/m 5XL.
Wil je graag meer weten over het merk Baileys? Stel je vraag per mail of bel ons tijdens winkelopeningstijden.


Zents Mannenmode is in Renkum specialist in grote maten.

 Klik hier voor ons volledige merkenoverzicht.